Body Analyse: Ken jouw lichaam

Meet je vooruitgang met Body Analyse

De Body Analyse is een slimme weegschaal die veel verder gaat dan traditioneel wegen; het maakt namelijk een volledige scan van je lichaamssamenstelling. Met behulp van de nieuwste bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) technologie, meet het toestel nauwkeurig belangrijke gezondheidsindicatoren zoals lichaamsvetpercentage, spiermassa en botdichtheid. Of je nu een fitnessfanaat bent of gewoon meer wilt weten over je lichamelijke gezondheid, de Body Analyse geeft je belangrijke inzichten om aan je gezondheid te werken.

  • Meten is weten

    Meten is weten

  • Nauwkeurig inzicht in je lichaam

    Nauwkeurig inzicht in je lichaam

  • Train gerichter en efficiënter

    Train gerichter en efficiënter

Haal meer uit elke training!

Met de Body Analyse verbeter je je gezondheid en bereik je sneller je fitnessdoelen. Het is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die zijn trainingsresultaten serieus neemt. Door regelmatig je lichaamssamenstelling te controleren, kun je je voortgang nauwkeurig volgen en je strategieën hierop aanpassen. Je ziet precies wat voor impact je dieet en training hebben op je lichaam en blijft daardoor makkelijker en meer gemotiveerd.

Body Analyse bij Fitness+
Als je de Fitness+ upgrade aan hebt staan kun je onbeperkt gebruik maken van de Body Analyse, naast allerlei andere trainingsfaciliteiten en voordelen.

Bel mij terug