Bokstraining bij Feel Fit Center: BoksFit

BoksFit: een krachtige workout voor iedereen

Ben je op zoek naar een uitdagende workout die niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie en explosiviteit traint? Dan is BoksFit precies wat je zoekt. BoksFit is een intensieve trainingsvorm die bokstechnieken combineert met oefeningen voor je hele lichaam. In tegenstelling tot traditioneel boksen, draait het hier niet om sparren, maar om het maximaliseren van je fysieke inspanning op een veilige en leuke manier.

Hoe ziet een BoksFit-les eruit?
Tijdens een BoksFit-les ga je aan de slag met krachtige stootcombinaties en verschillende fitnessoefeningen. Deze oefeningen zijn vooral gericht op je eigen lichaamsgewicht, wat betekent dat je geen zware gewichten nodig hebt om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Het mooie van BoksFit is dat de les kan worden aangepast aan ieder fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, er is altijd een passende variant van de oefeningen die bij jouw niveau past.

De snelle en dynamische aard van de training helpt niet alleen om je spieren te versterken, maar verbetert ook je coördinatie en conditie. Dit maakt BoksFit tot een veelzijdige workout die je hele lichaam aanpakt, van je core tot je armen en benen. De hoge intensiteit zorgt ervoor dat je elke keer opnieuw uitgedaagd wordt, ongeacht hoe fit je al bent.

  • Verbetert kracht en conditie

    Verbetert kracht en conditie

  • Intensieve full-body workout

    Intensieve full-body workout

  • Geschikt voor elk fitnessniveau

    Geschikt voor elk fitnessniveau

Vraag direct een proefles aan!

BoksFit uitproberen? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan.

Bel mij terug