Step & Shape: dynamisch je conditie verbeteren

Step & Shape bij Feel Fit Center

Step & Shape is een dynamische training waarbij je een in hoogte verstelbare step gebruikt om op en af te stappen. Deze workout is ontworpen om je conditie te verbeteren en tegelijkertijd je spieren te versterken. Tijdens de training word je begeleid door motiverende muziek en een coach die je inspireert om alles uit jezelf te halen. De uitdagende choreografieën maken van elke les een feestje!

Wat kun je verwachten tijdens een Step & Shape les?
Heb jij plezier in sporten en vind je het leuk om danspassen te combineren met een stevige workout? Dan is Step & Shape echt iets voor jou! Terwijl je geniet van de muziek en de afwisselende bewegingen, verbrand je ongemerkt calorieën en werk je aan je uithoudingsvermogen. De combinatie van stappen op de step en krachttraining met gewichten zorgt ervoor dat de les uitdagend en verrassend blijft. In het eerste deel van de les ligt de focus op het gebruik van de step, waarbij je je conditie verbetert. Het tweede deel van de les richt zich op krachttraining, waarbij je gewichten gebruikt om je spieren te versterken. Omdat Step & Shape een freestyle les is, kun je elke week iets nieuws verwachten, aangepast aan jouw niveau en de stijl van de docent.

Voor wie is Step & Shape geschikt?
Step & Shape is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve workout met een leuke twist. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze les biedt genoeg uitdaging voor iedereen. De docent geeft altijd opties om de oefeningen aan te passen aan jouw niveau, zodat je het maximale uit de les kunt halen.

  • Hoog calorieverbruik

    Hoog calorieverbruik

  • Unieke choreografie

    Unieke choreografie

  • Geschikt voor elk niveau

    Geschikt voor elk niveau

Vraag direct een proefles aan!

Wil je een les Step & Shape uitproberen? Vraag dan een proefles aan.

Bel mij terug