Power Pilates: voor een sterk Lichaam

Power Pilates bij Feel Fit Center

Power Pilates is een effectieve manier om aan je lichaam te werken. Deze vorm van bewegen richt zich specifiek op het versterken van de rug- en buikspieren, ook wel de core genoemd. Tijdens de les beweeg je je armen en benen in verschillende richtingen, waarbij je probeert de spieren in ketens met elkaar te verbinden. Dit helpt niet alleen om je core te versterken, maar ook om je flexibiliteit en mobiliteit te vergroten. Het is ideaal voor iedereen, van beginners tot gevorderden, omdat de oefeningen gemakkelijk aan te passen zijn aan je eigen niveau.

Waarom Power Pilates?
Power Pilates is bijzonder bevorderlijk voor mensen met rugklachten of voor iedereen die bewuster wil worden van zijn of haar houding. De oefeningen helpen je lichaam in balans te brengen en ondersteunen het functioneren van diverse lichaamsdelen. Je zult merken dat je na verloop van tijd sterker en soepeler wordt.

Verschil tussen Pilates en Power Pilates
Hoewel zowel Pilates als Power Pilates zich richten op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en mobiliteit, is er een duidelijk verschil in intensiteit. Power Pilates is de intensievere variant, waardoor het geschikt is voor mensen die hun trainingsroutine willen uitbreiden of extra uitdaging zoeken. Dit maakt Power Pilates de perfecte keuze voor wie naast rust en ontspanning ook een fysieke uitdaging zoekt.

  • Verbeter je corestabiliteit

    Verbeter je corestabiliteit

  • Verhoog je bewegingsvrijheid en lenigheid

    Verhoog je bewegingsvrijheid en lenigheid

  • Geschikt voor iedereen

    Geschikt voor iedereen

Vraag direct een proefles aan!

Een les Power Pilates uitproberen? Vraag meteen een proefles aan.

Bel mij terug