AquaPower bij Feel Fit Center

AquaPower bij Feel Fit Center

AquaPower is een energieke en uitdagende vorm van waterfitness in het zwembad. Elke sessie duurt 45 minuten en wordt begeleid door motiverende muziek die past bij de intensiteit van de oefeningen. Onder leiding van deskundige instructeurs voer je een reeks explosieve kracht- en intervaltrainingen uit die je helpen je fysieke conditie en spierkracht te verbeteren.

De opzet van een AquaPower les
Tijdens een AquaPower les kun je een breed scala aan oefeningen verwachten. Het begint met een warming-up om je lichaam op temperatuur te brengen en klaar te maken voor de volgende uitdagende oefeningen. Vervolgens doorloop je verschillende circuits die ontworpen zijn om je hartslag te verhogen en je spieren te activeren en versterken. Deze circuits omvatten activiteiten zoals aqua-jogging, krachttraining met waterweerstand en verschillende vormen van intervaltraining.

Is AquaPower geschikt voor mij?
AquaPower is er voor iedereen die aan zijn gezondheid, kracht en conditie wil werken. Het is zowel geschikt voor gevorderde sporters als voor mensen geen ervaring met fitness of aquasporten. Dankzij de aanpasbare aard van de oefeningen kan iedereen, ongeacht het huidige fitnessniveau, meedoen met deze lessen.

  • Verbetert cardiovasculaire gezondheid

    Verbetert cardiovasculaire gezondheid

  • Verhoogt spierkracht en flexibiliteit

    Verhoogt spierkracht en flexibiliteit

  • Hoge intensiteit

    Hoge intensiteit

Vraag direct een proefles aan!

Wil je een groepsles AquaPower uitproberen? Vraag dan een gratis proefles aan.

Bel mij terug