Ontspannen en inspannen met Small Group FLOW

Small Group FLOW bij Feel Fit Center

Ben je op zoek naar een manier om je lenigheid en flexibiliteit te verbeteren en tegelijkertijd je spieren en gewrichten te onderhouden? Dan is onze Small Group FLOW precies wat je nodig hebt. Deze les is speciaal ontworpen om te werken aan het verhogen van je mobiliteit, met een focus op preventieve oefeningen die vooral nuttig zijn voor de onderrug en andere cruciale gewrichtsgebieden. Bij Small Group FLOW ligt de intensiteit laag, maar laat je dat niet misleiden; de effectiviteit van de training is hoog, vooral in het onderhouden en voorkomen van blessures. Deze sessies zijn ideaal voor herstel en onderhoud, en zijn een perfecte aanvulling op intensievere trainingen zoals Power en Cycle lessen, waardoor je een gebalanceerd fitnessschema kunt onderhouden.

Een typische Small Group FLOW sessie
Een FLOW sessie duurt net als onze andere Small Group lessen maximaal 30 minuten. We beginnen met een zachte opwarming om je lichaam voor te bereiden op de bewegingen die komen gaan. De kern van de les bestaat uit een reeks stretching- en mobilisatieoefeningen die speciaal zijn ontworpen om je flexibiliteit te verbeteren en je spieren te ontspannen.

Elke oefening wordt zorgvuldig begeleid door onze deskundige trainers, die ervoor zorgen dat elke beweging effectief is in het verbeteren van je mobiliteit en het verminderen van het risico op blessures. De sessie wordt afgesloten met een korte periode waarin we ons richten op diepe ontspanning en herstel.

  • Verbetert lenigheid en mobiliteit

    Verbetert lenigheid en mobiliteit

  • Focus op preventieve zorg

    Focus op preventieve zorg

  • Bevordert ontspanning

    Bevordert ontspanning

Vraag direct een proefles aan

Wil je Small Group FLOW een keer uitproberen? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan.

Bel mij terug