Gymics bij Feel Fit Center

Sport- en Spel in het water voor Kinderen

De upgrade Gymics biedt kinderen van 6 tot 12 jaar elke week een uur vol actieve en leuke activiteiten. Het is geen standaard sportles – elke sessie zit boordevol verschillende spelletjes en oefeningen, ontworpen om kinderen in beweging te houden, hen te vermaken, en vooral veel plezier te laten beleven!

Afwisseling is belangrijk
Wat Gymics zo bijzonder maakt, is de variatie. Elke week is anders, waardoor je kind steeds weer verrast wordt door nieuwe uitdagingen. Ze hoeven niet te kiezen voor één sport of activiteit, want bij  Gymics wisselt het programma voortdurend. De ene week staat er misschien een hindernisbaan op het programma, terwijl het de volgende week draait om teamspelletjes. Deze constante afwisseling houdt het fris en spannend, zodat kinderen gemotiveerd blijven om actief mee te doen.

Deskundige begeleiding
Alle activiteiten bij Gymics staan onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste medewerkers. Zij zorgen ervoor dat je kind in goede handen is terwijl ze nieuwe sporten en spelletjes ontdekken. Ons team weet precies hoe ze beweging leuk kunnen maken, wat belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd een positieve houding ten opzichte van sport te laten ontwikkelen. Bovendien zorgen ze ervoor dat elk kind, ongeacht niveau of ervaring, actief kan deelnemen en plezier beleeft.

Om mee te doen aan Gymics is het wel nodig dat je kind zwemdiploma B heeft. Maar zodra ze dat diploma op zak hebben, kunnen ze zich volledig onderdompelen in de wekelijkse sport- en spelbeleving van Gymics!

  • Elke week nieuwe activiteiten

    Elke week nieuwe activiteiten

  • Begeleiding door experts

    Begeleiding door experts

  • Toegankelijk met zwemdiploma B

    Toegankelijk met zwemdiploma B

Bel mij terug