FITNESS BIJ FEEL FIT CENTER: JOUW SPORTSCHOOL IN DE BUURT

FITTER, STERKER & GEZONDER

Wil jij jouw conditie verbeteren, je uithoudingsvermogen vergroten, of juist spiermassa opbouwen? Bij Feel Fit Center vind je alles wat je nodig hebt! Elk Feel Fit Center heeft een breed aanbod aan fitnessfaciliteiten waarmee je kunt werken aan je gezondheid en conditie. Onze fitnessfaciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur om je training efficiënt en plezierig te maken.

Of je nu zelfstandig wilt trainen of deel wilt nemen aan groepslessen, wij bieden voor ieder wat wils, zowel voor de beginnende als voor de gevorderde sporter.

  • Breed aanbod aan faciliteiten

    Breed aanbod aan faciliteiten

  • Werk aan je gezondheid

    Werk aan je gezondheid

  • Veel extra voordelen met Fitness+

    Veel extra voordelen met Fitness+

VERBETER JE VAARDIGHEDEN MET ONZE GROEPSLESSEN

Onze groepslessen zijn een combinatie van sociale interactie en effectieve trainingen. Van intensieve Power-trainingen tot rustgevende yoga-sessies, er is voor elk wat wils. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om in vorm te blijven.

GEAVANCEERD TRAINEN MET FITNESS+

Met Fitness+ til je jouw training naar een hoger niveau! Hiermee heb je onder andere toegang tot onze exclusieve E-circle, een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen die volledig zijn afgestemd op jouw lichaam en conditie. Daarnaast heb je toegang tot een gepersonaliseerde app, digitale trainingsschema’s en de Body Analyse. Alles om jouw doelen efficiënt en veilig te bereiken.

  • In 2x30 minuten per week fit

    In 2x30 minuten per week fit

  • Exclusieve toegang tot de E-circle

    Exclusieve toegang tot de E-circle

  • Trainingsschema’s, fitnesscheck en Body Analyse

    Trainingsschema’s, fitnesscheck en Body Analyse

GEZONDHEID EN VOEDING OP MAAT

Begrijp je lichaam beter met onze uitgebreide Body Analyse en ontvang gepersonaliseerd voedingsadvies van jouw eigen voedingscoach. Wij bieden deskundig advies dat aansluit bij jouw levensstijl en helpen je om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

BEHEER ZELF JE ABONNEMENT

Je Feel Fit Center-abonnement beheer je volledig via de Sportivity app. Je krijgt inzicht in je huidige abonnement en facturen en kunt het naar wens aanpassen door upgrades te activeren of te deactiveren. Wil je geen enkele les van je favoriete groepsles missen? Reserveer dan eenvoudig en snel je groepsles via de app. Kun je er helaas toch niet bij zijn? Meld je dan net zo eenvoudig weer af. De ideale app voor elke sporter. Hoe flexibel wil je het hebben!

Vraag jouw gratis proefles aan

Wil je jouw favoriete fitnessactiviteit uitproberen? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan.

Bel mij terug